Oplev det bedste af C More

Uanset dine interesser finder du noget for enhver smag på C More. Hvad enten du er til spændende dramaer, actionfyldte film eller sjove komedier, har streamingtjenesten et bredt udvalg, der dækker alle genrer. Derudover kan du også finde dokumentarer, reality-serier og børneindhold, så hele familien kan finde noget at se. Uanset om du er til det klassiske eller det nyeste, så har C More noget, der passer til dine præferencer.

Adgang til et hav af film og serier

Med et C More-abonnement får du adgang til et hav af film og serier, som dækker et bredt udvalg af genrer. Uanset om du er til actionfyldte blockbustere, spændende thrillere eller hyggelige komedier, finder du noget, der passer til din smag. Udforsk de mange muligheder og få det bedste fra C More.

Live sport direkte i dit hjem

Med C More kan du opleve den bedste live sport direkte i dit eget hjem. Uanset om du er til fodbold, håndbold, ishockey eller andre sportsgrene, har C More et bredt udvalg af direkte transmissioner af de største begivenheder. Du kan nyde spændende kampe og turneringer fra de bedste ligaer og mesterskaber, og du behøver ikke at gå glip af noget. Med en nem og brugervenlig app kan du streame begivenhederne direkte på din smartphone, tablet eller tv, så du altid har den ultimative sportsoplevelse lige ved hånden.

Børneindhold for hele familien

C More tilbyder et bredt udvalg af børneindhold, der appellerer til hele familien. Børnene kan nyde deres yndlingsserier og film, mens forældrene kan slappe af med kvalitetsunderholdning. Med titler som ‘Paw Patrol’, ‘Peppa Gris’ og ‘Frozen’ er der noget for enhver smag. Derudover finder man også mere uddannende indhold, der kan stimulere børnenes nysgerrighed og udvikling. Uanset alder eller interesser, har C More noget at byde på for hele familien.

Eksklusivt indhold kun på C More

C More tilbyder et bredt udvalg af eksklusivt indhold, som ikke findes andre steder. Her kan du opleve spændende originale serier, populære film og dokumentarer, der kun er tilgængelige på C More. Få adgang til et univers af underholdning, der er skræddersyet til dine præferencer. Med C More kan du fordybe dig i et hav af muligheder og opleve noget, du ikke finder andre steder.

Fleksibel streaming på alle enheder

Med C More kan du streame dine yndlingsfilm, serier og sportsbegivenheder på tværs af enheder. Uanset om du foretrækker at se indhold på din smartphone, tablet, computer eller dit tv, giver C More dig mulighed for at tilgå dit indhold fleksibelt og på farten. Tjen abonnement giver dig adgang til et bredt udvalg af populære titler, så du altid har noget at se frem til. Oplev den ultimative streaming-oplevelse med C More.

Nem og intuitiv brugerflade

C More’s brugerflade er designet til at være nem og intuitiv at navigere i. Platformen er overskuelig og brugervenlig, hvilket gør det let at finde det indhold, du leder efter. Menuer og funktioner er logisk placeret, så du hurtigt kan komme i gang med at streame dine yndlingsprogrammer. Uanset om du er ny eller erfaren bruger, vil du opleve en smidig og intuitiv oplevelse på C More.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Baseret på dine tidligere seervalg og præferencer anbefaler vi følgende indhold på C More, som vi tror du vil nyde:

  • Hvis du er til spændende kriminalserier, kan vi anbefale den populære danske serie ‘Alfa’. Den følger en gruppe efterforskere, der opklarer komplekse forbrydelser.
  • Hvis du foretrækker humoristiske komedier, kan vi anbefale den norske serie ‘Skam’. Den skildrer på en realistisk og morsom måde unge menneskers hverdag og udfordringer.
  • Hvis du kan lide dokumentarer, anbefaler vi den prisvindende serie ‘Verdens Vidundere’, der tager dig med på en rejse gennem naturens mest fascinerende fænomener.

Konkurrencer og eksklusive tilbud

Hos C More har du mulighed for at deltage i spændende konkurrencer og få adgang til eksklusive tilbud. Hver måned udlodder vi flotte præmier, som du kan vinde ved at deltage i vores konkurrencer. Det kan være alt fra billetter til store sportsbegivenheder til eksklusive merchandise-pakker fra dine yndlingshold. Derudover får du som C More-kunde adgang til særlige tilbud, rabatter og eksklusive events, som ikke er tilgængelige for andre. Følg med på vores hjemmeside og sociale medier for at holde dig opdateret på de seneste konkurrencer og tilbud.

Prøv C More gratis i 14 dage

Prøv C More gratis i 14 dage og oplev et bredt udvalg af underholdning. Du får adgang til de nyeste film, spændende serier, børneindhold og meget mere. Registrer dig nemt online og få fuld adgang til C Mores indhold. Afprøv tjenesten uden binding og beslut dig, når de 14 dage er gået, om du ønsker at fortsætte dit abonnement. C More giver dig fleksibilitet og mulighed for at finde den underholdning, du holder mest af.